ZWEET
VOETEN

DE OPLOSSING!

Last van zweetvoeten?

Bij zweet voeten denk je misschien niet gelijk aan de schoenmaker. Maar geloof ons maar: heel veel mensen vragen ons om raad. Last hebben van zweet voeten is geen pretje. Gelukkig zijn er meerdere oplossingen!

Wij hebben ons gericht op alleen die middelen die echt werken. Niet elk middel is geschikt voor iedereen. Maar met de keuze voor leren inlegzooltjes of geurvreter inlegzolen in combinatie met een zalf (Pedicare) of schilfers (Voetcare) in de schoen hebben we alles in huis om jou te probleem van zweetvoeten op te lossen.

Een van onze aanraders is Pedicare Zalf dit is een 100% oplossing. Het bijzondere aan Pedicare is dat zij je een 100% garantie geven. Dus geen verkeerde investering.

Probeer ook bij het kopen van nieuwe schoenen aan je voeten te denken. Kunstof schoenen ademen minder waardoor het probleem van zweetvoeten erger wordt. Schoenen van (deels) leer ademen en nemen vocht op. Daarbij is het slim om je schoenen om de dag rust te geven. Start met het gebruik van lederen inlegzooltjes, daarna kun je altijd nog overstappen op speciale geurvreter of geurstopper inlegzolen. Die bieden we aan van ons topmerk Saphir en van ons huismerk.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Met groeten, Haico

De schoenspecialist met een glimlach!

Wij adviseren:

Onze aanbieding!

Svettiga Zalf aanbieding

Omdat wij zelf zo enorm overtuigd zijn van Svettiga Zalf en daar een 100% tevredenheids garantie op zit hebben wij gemeend hier een mooie aanbieding van te maken.

Bestel nu gelijk 2 potjes Svettiga Zalf tegen zweetvoeten voor een mooie setprijs.

Handig voor vakantie of om weg te geven!