Bij de Schoenspecialist hebben we samen bijna 100 jaar ervaring in het schoenmakersvak!

Jan van Klooster, al ruim 30 jaar schoenspecialist

Als schoenmaker werk je niet alleen met schoenen maar ook met mensen. Én daarom is het zo’n leuke baan. Mensen komen met allerhande schoen problemen en we vinden altijd de juiste oplossing.
Oja, en ik ben gek op koffie! Zin in een bakkie? Kom dan langs: dan repareer ik ondertussen je schoenen of laat je ondertussen kennis maken met onze heren schoenen van Paulo Bellini.
Met vriendelijke groet,
Jan van Klooster

Ernst Westerhof, al ruim 15 jaar schoenspecialist

Schoenspecialist dat ben ik, Ernst Westerhof, al ruim 15 jaar professioneel schoenmaker. Of in goed Nederlands schoenhersteller. De afgelopen 6 jaar in het mooie Hardenberg. Het bijzondere van mijn vak is dat het nog echt een vakmanschap is, echt ambachtswerk. Naast het repareren van schoenen voor zowel heren, dames en kinderen wordt ik regelmatig gevraagd naar advies voor goede schoenen. Het gezellige praatje met mensen zorgt er tot slot voor dat ik niet alleen creatief bezig kan zijn maar ook midden in de samenleving sta.
Met vriendelijke groet,
Ernst Westerhof

Foto-glimlach-smal-onver-ons.jpg

Jan Knaapen, al bijna 50 jaar schoenspecialist

Specialist mag ik mij wel noemen! Schoenen repareren van kinderen, heren en dames is mij op het lijf geschreven. Heerlijk om mensen blij te maken en schoenen een tweede kans te geven. 
Met pensioen? Nee joh! Veel te leuk om met mensen in de winkel te kletsen en grapjes te maken.
Met vriendelijke groet,
Jan Knaapen

Schoenmaker-Haico-breed.jpg

Haico Eggengoor, schoenspecialist in spé

Heel toevallig in de schoenmakers branche terecht gekomen. Al van jongs af aan kom ik bij de schoenmaker over de vloer voor nieuwe hakken en zolen. Een echt ambacht! Vakmanschap van vroeger! In 2018 ging de schoenmaker van Hardenberg verder als Schoenspecialist en richte ik me op inkoop en off en online verkoop. Fantastisch hoe oud vakmanschap met nieuwe technologie kan samenwerken.
Met vriendelijke groet,
Haico Eggengoor