Je oude voetbalschoenen lopen het lekkerst

voetbal
schoenen
door
stikken

tot 3 x langer mee

Voetbalschoenen doorstikken

Je voetbalschoenen gaan 3x langer mee als je ze stikt!

Nieuwe voetbalschoenen scoren is leuk! Maar veel voetballers vinden de “oude” schoenen nog zo lekker zitten en zouden er graag wat langer mee doen. Dat kan makkelijk! Laat je voetbalschoenen doorstikken. Je bespaart euro’s en je geniet langer van je schoenen!

Het grootste probleem van voetbalschoenen is het loslaten van de zool. Door lekker – en soms fanatiek – voetballen gaat de zool stukje bij stukje losser zitten. Kunstgras verergert dat zelfs nog meer. Voetbalschoenen zijn in 9/10 gevallen gelijmd. Vroeger (toen alles beter was) werden de schoenen nog gestikt wat natuurlijk veel steviger is ondanks de steeds beter wordende lijm.

Bij de schoenspecialist in Hardenberg kun je je voetbal schoenen doorstikken. Het is dus preventief onderhoud van je voetbalschoenen. Je weet dan zeker dat je lang van je voetbalschoenen kunt genieten.

Laat je voetbalschoenen doorstikken... bekijk het filmpje!

Voetbal schoen onderhoud kit

Je wilt je schoenen natuurlijk in top conditie houden. Daarvoor hebben we een handig stappenplan:

  1. Dat begint na de wedstrijd of training met het schoonmaken van je schoenen. Doe dit met een vochtige doek of vuilborstel. Leren voetbal schoenen moeten met regelmaat ingevet worden met bijvoorbeeld Rapide Leercreme.
  2. Droog je schoenen NIET bij een verwarming. Zet er een schoenspanner in (of kranten) om de schoenen in vorm te houden.
  3. Gebruik GEEN gewone reinigingsmiddelen. Beter kun je een speciale Reiniger gebruiken zoals onze Nikwax Cleaning Gel.
  4. Last van nare geurtjes? Je kunt een speciaal goedje gebruiken (kom bij ons langs!!) of onze Tarrago DEO killer gebruiken.
  5. Zitten er stiksels los? Kom snel naar de schoenmaker aan de Fortuinstraat (tegenover Domino’s) en we helpen je graag!


We hebben een kit met de benodigdheden om je voetbalschoenen in topconditie te houden. Hierin tref je een vuilborstel, Nikwax Cleaning Gel, Tarrago Deo, Rapide Leercreme en een poetsdoek. De kosten hiervoor zijn € 30,-.

voetbalschoen_onderhoud-1.jpeg