Van Bommel
schoensmeer kopen

Iedereen kent de mooi ontworpen schoenen van Van Bommel en Floris van Bommel. Niet iedereen weet dat Van Bommel haar eigen lijn schoenpoets heeft. In negen bekende “Van Bommel”-kleuren.

Ga snel naar onderhoud voor:

Schoenen poetsten met Van Bommel

Van Bommel schoenen poetsen

Veel mensen geven er de voorkeur aan om geen merken door elkaar te gebruiken. Bij Van Bommel en Floris van Bommel schoenen hoeft dat gelukkig niet. De schoencreme van Van Bommel is er in 9 kleuren waaronder natuurlijk de kleurloze variant.

Waarom gladleren Van Bommels poetsen?

Leer is een natuur product. Zonder voeding droogt het uit met alle nadelige gevolgen van dien. Schoensmeer van Van Bommel zelf zorgt ervoor dat je je schoenen makkelijk kunt poetsen in de bekende Van Bommel kleuren. Hierdoor voed je het leer, geef je het kleur en bescherm je het tegen water en vuil.

Voor het juiste advies kom je natuurlijk bij de Schoenspecialist.nl

Wij vinden het geweldig om schoenen te onderhouden. Toen niemand het nog over duurzaamheid had was het verzorgen van schoenen een natuurlijk gegeven. Met onderhoud geniet je niet alleen meer van je schoenen maar je geniet er ook langer van. Graag zijn wij je van dienst om je het juiste advies te geven om je Van Bommels te onderhouden.