Tip: gebruik een laarzenspanner!

Laten we het hebben over knie- en enkellaarzen. Het lijkt erop dat deze modieuze laarzen momenteel erg populair zijn. Maar wist je dat laarzenspanners eigenlijk onmisbaar zijn als het op laarzen aankomt? Zonder deze spanners gebeurt er namelijk iets vervelends met de laarzen – de schacht van de laars vouwt zich dubbel naar één kant. Dit kan leiden tot verschillende problemen.

Wanneer het leer van de laarzen dubbelgeklapt wordt, kan het sneller uitdrogen. Dit is natuurlijk niet wenselijk, want we willen dat onze laarzen er zo lang mogelijk mooi uitzien. Bovendien kun je soms zien dat het leer op de vouw verkleurt, en dat is zonde. Maar dat is nog niet alles. Ook de rits van de laarzen kan eerder stukgaan, vooral ter hoogte van de enkel. Dat is behoorlijk vervelend, toch?

Gelukkig is er een oplossing beschikbaar: laarzenspanners. Deze zijn geweldig omdat ze ervoor zorgen dat de laarzen na het dragen in dezelfde vorm blijven. Dus, als je net als velen van ons van laarzen houdt en wilt dat ze er altijd geweldig uitzien, dan zijn goede laarzenspanners echt onmisbaar. Het is een kleine investering die ervoor zorgt dat je laarzen langer meegaan en er altijd tiptop uitzien. Waar wacht je nog op? Zorg ervoor dat je die laarzenspanners in huis haalt, je zult er zeker geen spijt van krijgen!

 

Vergeet niet om je zowel je gladleren en je suede/nubuck laarzen regelmatig te verzorgen. Gevoed leer blijft soepel en is daarnaast gevuld met goede ingrediënten. Het is leer is dan in de basis al minder gevoelig voor water en vuil vlekken.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Meer

Gerelateerde berichten

Het Slitesterk verhaal

Al sinds het begin van ons bedrijf hebben we een aantal huismerk producten. Dat noemde ik gewoon Schoenspecialist. Maar met het groeien van dit assortiment

Lees verder

Impregneerspray kiezen

De keuze is groot. Heel erg groot als je een water afstotende impregneerspray uitzoekt voor je schoenen. Een goede spray beschermt je schoenen en laarzen

Lees verder