Tarrago schoenonderhoud

Deze van origine Spaanse fabrikant op het gebied van schoenonderhoud kan zich meten met de beste. Dat is ook niet verwonderlijk want nog niet heel erg lang geleden is het een zusterbedrijf van Saphir geworden.  Wij bieden een uitgebreid assortiment aan van Tarrago artikelen. Heel bijzonder is de focus op Sneakers bij dit merk. Niet alleen regulier onderhoud maar ook het verven, pimpen en stylen van Sneakers gaat fantastisch met de verf die zij leveren.

Ga snel naar onderhoud voor:

Sneakers onderhouden met Tarrago

Stap 1: Sneakers schoonmaken

Stap 2: Sneakers poetsen en verzorgen

Stap 3: Sneakers beschermen

Overige producten van Tarrago

Tarrago & Sneakers

Wij hebben ons gericht op het sneaker assortiment van Tarrago. Wil jij het beste voor je Sneakers? Ga dan voor het uitgebreide assortiment van dit merk. Zij hebben zich gericht op specifieke onderhouds vraagstukken in plaats van een algemene middelen die “overal” goed voor zijn.

Tarrago en vergeelde zolen

De sterkste reiniger voor het weer helder krijgen van witte zolen is van Tarrago. Er zitten niet voor niets handschoenen standaard in het doosje. Samen met de zon en Tarrago Sneakers Soles Restorer krijg jij je zolen weer mooi wit.

Sneakers verven met Tarrago

Wij hebben twee lijnen Tarrago verf in ons assortiment zitten: specifiek voor sneakers en een meer algemene. Met de Sneaker lijn kun je helemaal los op je sneakers en deze volledig customizen.