Sneakers reinigen met Famaco Sneakers shampoo

Bij de Schoenspecialist.nl hebben we een aantal alternatieven voor het reinigen van je sneakers. Welke reiniger je neemt heeft voor een deel met je voorkeur te maken maar ook met je budget. Een zeer betaalbaar alternatief krijg je met Famaco Shampoo. Maar liefst 200ml en daardoor veel meer dan je bij andere merken krijgt.

Het resultaat liegt er echter niet om! Met de Shampoo van Famaco krijg je een heel mooi resultaat. Deze shampoo is niet alleen geschikt voor leer, maar ook textiel en kunststof materialen. Wij zijn aan de slag gegaan met een stel oude niet alleen vuile maar ook beschadigde sneakers.

Ons stappenplan:

  • Veters verwijderen
  • Grof schoonmaken met een vuilbostel
  • Famaco Sneakers Shampoo aanbrengen en inwrijven
  • Extra borstelen met een (schone) insmeerborstel (mag ook een andere stevige borstel zijn)
  • Afnemen met een schone/droge doek

Omdat deze sneakers ook beschadigd waren en we het resultaat wilden plussen door ook stiksels weer mooi wit te krijgen hebben zijn we daarna aan de slag gegaan met Famaco Sneakers White Express. Deze dapper met witsel kun je makkelijk opbrengen en zorgt voor de finishing touch.

detail witte sneaker neuzen Famaco Sneakers Shampoo White Express

Tip: kies voor nieuwe veters of was ze in de wasmachine om voor een geweldig eindresultaat te gaan.

 

ps. De bovenkant van deze sneakers zijn grijs/creme van kleur… niet vuil 🙂

 

Shoppen:

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een antwoord

Meer

Gerelateerde berichten

Schoenen schoonmaken

Schoenen schoonmaken Het hoort erbij: schoenen schoonmaken! Je wilt toch ook dat je schoenen er netjes uitzien? Je bent zuinig om je nieuwe schoenen, gaat

Lees verder

Inlegzolen

INLEGZOLEN Er is ontzettend veel keus aan inlegzolen. Voor ondersteuning, semi-orthopedisch, zweetvoeten en comfort. Ook zijn er veel verschillende merken actief op deze markt. De

Lees verder