Sneakers Poetsen

Heb je sneakers van gemixte materialen en wil je ze weer mooi wit hebben? Dan adviseren we je om ze eerst goed schoon te maken. Daarna kun je aan de slag met het poetsen.

Dat kan met een handig “Sneaker witsel” of met schoencreme. Vooral echte volledig leren sneakers adviseren we om te poetsen met schoensmeer. Je zorgt daarmee dat het leer in top conditie blijft.

Sneakers poetsen met schoencreme

Net als gewone leren schoenen kun je je gladleren sneakers ook heel goed poetsen met onze verschillende soorten schoensmeer. Heel veel informatie over het poetsen van schoenen tref je op die pagina aan.

Uiteraard kun je sneakers poetsen in alle kleuren… Maar voor het gemak gaan we op deze pagina uit van de witte variant 🙂

Grofweg kun je spreken over drie soorten schoensmeer:

  • Standaard
  • Extra verzorgend/voedend
  • Extra dekkend

Suede sneakers wit houden

Helaas zijn er voor zover wij weten geen witte sprays voor Suede. Daarom adviseren wij in dit geval kleurloos. Daar zitten kleuractiverende ingrediënten in zodat je witte kleur weer geactiveerd wordt. Tegelijkertijd bescherm je je sneakers hier heel erg goed mee!

SNEAKER VERF STIFT

De bijwerker 🙂

In 8 kleuren leverbaar!

Vergeelde
zolen schoonmaken?

niet meer
schoon te krijgen? ga ze verven!

En als je klaar bent met schoonmaken van je sneakers?

Het eerste advies is natuurlijk weer beschermen! Impregneer ze nu mooi schoon zijn!

Last van nare geurtjes kies de juiste deo voor je sneakers.

We hebben hieronder nog een paar handige hulpmiddelen gepresenteerd om van het schoonmaken van je sneakers een feestje te maken.