schoenspecialist sneaker creme wit

Sneaker crème – dekkend wit en verzorgend

Sneakers willen nog wel eens vergeten worden. Maar de sneakers van vandaag de dag zijn kwalitatief vaak heel goed. En dan heb ik het natuurlijk over leren sneakers. Leer is een natuur product. Dat moet onderhouden worden wil je het voor langere tijd mooi houden.

Deze crème is speciaal voor witte sneakers. Samen met mijn leverancier heb ik deze speciaal laten maken. Verzorgende ingrediënten die het leer voeden en voldoende kleur pigment om wit ook echt wit te houden.

Dit is het alternatief voor de vele “whiteners” die je wel kent. Een soort dapper met witte vloeistof die je sneakers in een oogwenk wit maken. Helaas altijd maar voor even omdat het op basis van kalk is. Het spoelt dus makkelijk weg.

Schoenspecialist Sneaker Crème

Deze crème is echt alleen voor leren sneakers. De ingrediënten zijn namelijk speciaal samen gesteld om het leer te onderhouden – te voeden zo gezegd. Als je leer voed blijft het leer soepel en voorkom  je dat het gaat kreuken en scheuren.  Het tweede grote voordeel is dat gevoed leer de eerste bescherming is tegen water en vuil vlekken.

Je kunt je voorstellen dat als leer vol zit met de goede ingrediënten dat water en vuil veel minder kans krijgen om er in te trekken.

Mijn advies: regelmatig je leren schoenen onderhouden en dus ook je sneakers!

Gebruiksaanwijzing Sneaker Crème

Het poetsen van je leren sneakers gaat op de zelfde manier als je “normale” leren schoenen. Vooraf even schoonmaken met een vuilborstel of een klam vochtige doek.

Het beste is om vooraf de leren sneakers even te reinigen/voeden met een Lotion. Daarmee geef je zet wat extra en zorg je bovendien dat het leer goed schoon is voordat je ze gaat poetsen met Schoenspecialist Sneaker Crème.

Breng wat Sneaker crème aan met een poetsdoek of inwrijfborstel – niet te veel! Beter twee dunne laagjes dan een dikke. Daarna even laten intrekken en vervolgens uitborstelen met een uitpoetsborstel.

Ook handig voor het onderhouden van je sneakers: