Houd je sneakers wit

SNEAKER ONDERHOUD

Beschermen, schoonmaken & witten

BESCHERM
JE
SNEAKER
Met een goede bescherm spray voorkom je problemen.
REINIG
JE
SNEAKER
SOP ZE SCHOON EN VERWIJDER VLEKKEN.
SNEAKERS
POETSEN
Maak je sneakers stralend wit met onze whiteners of schoencreme.
Nieuwe sneakers beschermen

Sneakers onderhouden start bij de aankoop

Maak het je zelf makkelijk! Als je nieuwe sneakers aanschaft bescherm ze dan gelijk met een volwaardig product. Je gympen zijn dan beschermd tegen regen, vuil en vlekken. Het is geen 100% garantie maar het kan narigheid voorkomen.

Advies: spray je schoenen buiten in. Laat ze daarna drogen maar doe dit niet bij een verwarming of kachel. 

Hier heel veel info over het impregneren van je schoenen.

Hoe vaak herhalen is een veel gestelde vraag. Doe dit elke 2/3 weken voor het optimale resultaat. En altijd na het schoonmaken! Zijn ze flink nat geworden? Dan ook weer insprayen.

Sneakers shoonmaken

Maak je sneakers regelmatig schoon

Tja, sneakers (net als andere schoenen) worden vuil. Helemaal als ze stralend wit zijn. Daar is iets mee: die blijven nooit wit 🙂

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan reinigers voor je sneakers. Ook voor vergeelde zolen hebben wij een oplossing.

Tip: Het vervangen van je veters door een paar spiksplinternieuwe – stralend – witte veters doet ook wonderen! Ook bij het reinigen deze altijd even verwijderen.

 

Sneakers wit maken

Maak je witte sneakers weer wit

Ja, ze zeggen dat je sneakers in de wasmachine kunt gooien. Maar dat heeft beslist ook nadelen. Je schoen kan ten opzichte van je zool krimpen met als resultaat een los latende zool.

Wij hebben een aantal Whiteners voor je waarmee je in een handomdraai je sneakers weer wit maakt. Geschikt voor leer, textiel en kunststoffen.

Ook heel erg handig voor onderweg!

Heb je leren witte sneakers? Check hieronder!