Saphir schoenonderhoud

Een van de bekendste merken voor het onderhouden van je leren schoenen en laarzen is Saphir. Saphir bestaat al sinds 1920 en heeft in haar 100-jarig bestaan flink geïnnoveerd. Niet alleen op het gebied van het onderhoud maar ook op alle randzaken daarom heen zoals bijvoorbeeld de verpakking.

Naast de bekende schoencreme Saphir Creme Surfine ken je Saphir wellicht ook van de elastische leerverf Tenax of Renovetine Spray voor je suede / nubuck.

Ga snel naar onderhoud voor:

Gladleer onderhouden met Saphir

Stap 2: Gladleer poetsen en verzorgen

Stap 3: Gladleer beschermen

Suede & Nubuck onderhouden met Saphir

Stap 1: Suede & Nubuck schoonmaken

Stap 2: Suede & Nubuck poetsen en verzorgen

Stap 3: Suede & Nubuck beschermen

Speciaal leer onderhouden met Saphir

Stap 1: Speciaal leer reinigen en verzorgen

Stap 2: Speciaal leer beschermen

Sneakers onderhouden met Saphir

Sneakers schoonmaken

Inlegzolen van Saphir

Meubelonderhoud van Saphir

Overige producten van Saphir

Saphir reiniging

Saphir heeft een breed aanbod van reinigers voor zowel je leer als suede. Het is ons advies om nooit gelijk de sterkste te gebruiken. Je gaat je schoenen immers niet dagelijks renoveren. Begin met een shampoo en ga uiteindelijk aan de slag met de sterkte Decapant leerreiniger. Na het intensief reinigen heb je ook combi producten. Lotions – renovateur – die zowel een reinigende werking als een voedende werking hebben.

Saphir creme en pate de luxe

Voor het onderhoud van gladleder is Saphir Creme Surfine de bekendste. Voor meer dekking gebruik je Saphir Renovatrice: een creme vol pigmenten die gedragen worden door “ijzer”. Juist voor meubels en kleding is er Saphir Canadian. De wax liefhebbers kunnen aan de slag met Pate de Luxe voor een mooie glanslaag.

Saphir en meubelreiniging

We hebben een aantal producten toegevoegd van Avel. Een zusje van Saphir, zij zijn vooral gericht op het onderhoud van leren meubelen. Maar enkele kunnen ons goed helpen voor het onderhoud van de gladleren of suede schoenen/laarzen. Zij bieden zeer sterke reinigers aan om zelf vetvlekken te verwijderen.

Alles van Saphir

Het is duidelijk dat Saphir een kwaliteit leverancier is. Wij zijn zelf dol op de producten van Saphir. Welke je gebruikt heeft echter ook vaak te maken met je persoonlijke voorkeur. Gelukkig ben je bij ons ook aan het juiste adres om andere producten van Saphir te bemachtigen zoals borstels en inlegzolen.

Saphir inlegzolen

Saphir heeft haar vleugels ook uitgeslagen naar de inlegzolen / inlegzooltjes. De kenmerkende kwaliteit vind je ook hier terug. Bij schoenspecialist.nl hebben we een aantal soorten op voorraad. Onze topper is de Saphir Anatomique. Een zool die zorgt voor rust en balans in je voeten. Maar ook voor reguliere inlegzolen, koude voeten, frisse voeten en zweet voeten ben je bij ons aan het juiste adres.