Saphir Schoenonderhoud

Saphir kreeg in 1925 in Parijs de gouden medaille voor de kwaliteit van zijn leer verzorgings producten, biedt een compleet en ongeëvenaard assortiment. Dit is het resultaat van een constante en hechte samenwerking met de grootste merken lederwaren en schoenen. Deze materialen zijn gekozen op basis van hun efficiëntie, zij gebruiken natuurlijke producten: essentie van terpentine, bijenwas, Carnaubawas, lanoline, nertsolie, Neatsfoot, plantaardige materialen… Het is dus dat de grootste schoen- en lederfabrikanten Saphir gebruiken op hun leer. Het is mogelijk om de originele patina van je leer te behouden, terwijl je de grillen van de tijd behoudt en profiteert van de vele jaren van vakmanschap.

Saphir-Medaille-Dor

Saphir schoenpoets

De twee schoenpoets lijnen die Saphir aanbied zijn Saphir Creme Surfine en Saphir Medaille D’Or. Deze laatste vertaald naar het Nederlands is natuurlijk de Gouden Medaille. Deze schoenpoets kenmerkt zich door zijn perfecte kwaliteit. Wil je het beste? Kies dan voor Saphir Medaille D’Or!

Schoenpoets kleuren

Beide lijnen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Waarbij Saphir Medaille D’Or zich houd tot de meest gebruikte kleuren is Saphir Creme Surfine in nagenoeg elke kleur leverbaar.

Saphir aanvullende producten

Saphir is er niet uitsluitend voor de schoenpoets maar heeft ook een assortiment aan producten  en gereedschappen voor vóór en na het schoenpoetsen. Bij de schoenspecialist.nl tref je daarvan een selectie. Wij hebben de gereedschappen niet in ons assortiment opgenomen omdat wij bijvoorbeeld onze luxe paardenharen borstels een prima en betaalbaar alternatief vinden.

Saphir inlegzolen

Saphir heeft haar vleugels ook uitgeslagen naar de inlegzolen / inlegzooltjes. De kenmerkende kwaliteit vind je ook hier terug. Bij schoenspecialist.nl hebben we een aantal soorten op voorraad. Onze topper is de Saphir Anatomique. Een zool die zorgt voor rust en balans in je voeten. Maar ook voor reguliere inlegzolen, koude voeten, frisse voeten en zweet voeten ben je bij ons aan het juiste adres.