Saphir Medaille d’Or

Het meest prestigieuze merk op het gebied van schoenonderhoud is uiteraard Saphir Medaille d’Or. Leveren ze onder de merknaam Saphir al top producten dan kunnen we rustig stellen dat de Medaille d’Or van de bovenste plank zijn. Kwalitatief het beste wat er leverbaar is. Veel liefhebbers grijpen dan altijd terug op dit merk.

Zij leveren alle producten die er nodig zijn om je schoenen te reinigen, te poetsen en te onderhouden. Zij hebben de beste smeer en wax wat je merkt aan de ingrediënten die zij gebruiken.

Ook voor Suede, Nappa en andere speciale leersoorten hebben ze de juiste onderhoudsmiddelen.

Saphir Medaille d’Or

Is het merk wat je nodig hebt voor je schoenen waar je zuinig op bent. Met de juiste middelen maak je het leer en/of suede schoon en kun je het daarna behandelen met de beste voedingsstoffen voor gladleer en suede. Ook de creme van Medaille d’Or is speficiek voor schoeisel gemaakt. Boordevol met natuurlijke ingrediënten zoals nertsolie, carnaubawas en onder andere bijenwas. 

Wat betekend Medaille d’Or?

De Gouden Medaille! In 1925 heeft Saphir met haar speciale lijn Medaille d’Or de gouden medaille gewonnen. Tot op heden een ongeëvenaarde prestatie die over de hele wereld gewaardeerd wordt. 

Voor het juiste advies en gebruik over Saphir Medaille d’Or kom je natuurlijk naar de Schoenspecialist.nl

Wij helpen je graag! Wij vinden schoenonderhoud fantastisch! Waarom? Omdat wij genieten van mooie schoenen. Onze andere reden is dat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Toen dat woord nog niet in de mode was waren wij er al heel lang mee bezig. Je schoenen poetsen, suede onderhouden en noem alle andere schoenonderhoud klusjes maar op: je bent zuinig op je schoenen en ze gaan daardoor lang mee.