Saphir Medaille d'Or

Saphir Medaille d’Or

Het meest prestigieuze merk op het gebied van schoenonderhoud is natuurlijk Saphir Medaille d’Or. Saphir levert al jaren topproducten, maar van de producten van Medaille d’Or kunnen we gerust stellen dat ze van de bovenste plank zijn. Kwalitatief het beste wat er leverbaar is. Veel liefhebbers grijpen dan altijd terug op dit merk.

Saphir Medaille d’Or heeft alle producten die er nodig zijn om je schoenen te reinigen, te poetsen en te onderhouden. Ze hebben de beste smeer en wax op basis van de ingrediënten die zij gebruiken. Ook voor Suède, Nappa en andere speciale leersoorten hebben ze de juiste onderhoudsmiddelen.

Ga snel naar onderhoud voor:

Gladleer onderhouden met Saphir Medaille d'Or:

Stap 1: Gladleer schoonmaken

Stap 2: Gladleer poetsen en verzorgen

Stap 3: Gladleer beschermen

Suede & Nubuck onderhouden met Saphir Medaille d'Or:

Stap 1: Suede & Nubuck schoonmaken​

Stap 2: Suede & Nubuck verzorgen

Stap 3: Suede & Nubuck beschermen

Sneakers onderhouden met Saphir Medaille d'Or:

Stap 1: Sneakers schoonmaken​

Stap 2: Sneakers poetsen en verzorgen

Stap 3: Sneakers beschermen

Speciaal leer onderhouden met Saphir Medaille d'Or:

Stap 1: Schoonmaken

Stap 2: Speciaal leer poetsen en verzorgen

Stap 3: Beschermen

Ecologisch onderhouden:

Overige producten:

Ontdek de pracht van Saphir Medaille d’Or: De ultieme keuze voor je schoenverzorging

Als schoenenliefhebber begrijp je ongetwijfeld het belang van hoogwaardige schoenverzorging. Je wilt immers dat je favoriete paar schoenen er altijd stijlvol en verzorgd uitzien. Hier komt Saphir Medaille d’Or om de hoek kijken. Met meer dan een eeuw aan ervaring in het produceren van de beste schoenverzorgingsproducten op de markt, is het een merk dat synoniem staat voor kwaliteit, vakmanschap en innovatie.

Een erfenis van vakmanschap

Saphir Medaille d’Or heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1925, toen het merk voor het eerst werd geïntroduceerd in Frankrijk. Het is ontstaan uit een passie voor schoenen en de wens om ze in optimale conditie te houden. De producten worden vervaardigd door ambachtslieden die bekendstaan om hun uitmuntendheid en liefde voor het vak. En hiermee sluiten ze perfect bij mij aan. Ze gebruiken alleen de beste ingrediënten en grondstoffen om producten van de hoogste kwaliteit te garanderen.

Hoogwaardige formules voor uitzonderlijke resultaten

Het succes van Saphir Medaille d’Or kan worden toegeschreven aan de unieke formules die ze gebruiken. Deze formules zijn gebaseerd op lang onderzoek en worden voortdurend verbeterd met behulp van moderne wetenschap en technologie. De producten zijn speciaal ontworpen om de levensduur van je schoenen te verlengen en ze in optimale conditie te houden. Van reinigings- en verzorgingsproducten tot poetsmiddelen en kleurherstellende crèmes, het merk biedt een uitgebreid assortiment dat aan al uw behoeften voldoet.

Veilig en milieuvriendelijk

Bij het kiezen van schoenverzorgingsproducten is het belangrijk om rekening te houden met de impact op het milieu en je gezondheid. Het merk hecht veel waarde aan duurzaamheid en heeft zich toegelegd op het ontwikkelen van veilige en milieuvriendelijke producten. De meeste formules van Saphir Medaille d’Or zijn vrij van schadelijke chemicaliën en zijn niet alleen veilig voor je schoenen, maar ook voor jou en het milieu. Je kunt erop vertrouwen dat je je schoenen verzorgt met producten die zowel effectief als milieuvriendelijk zijn. Een aantal reinigers bevatten nog oplosmiddelen om het reinigen voldoende kracht te geven. Maar daarvoor worden gelukkig inmiddels ook al groene alternatieven aangeboden. Die qua kracht niet veel onderdoen.

Een breed assortiment aan producten

Of je nu leren schoenen, suède laarzen of zelfs sportieve sneakers hebt, Saphir Medaille d’Or heeft het perfecte product voor jouw schoenen. Het merk biedt een breed assortiment aan producten die specifiek zijn ontwikkeld om aan de unieke behoeften van verschillende schoenmaterialen te voldoen. Hier zijn enkele van de meest populaire producten:

Reinigingsproducten: Saphir Medaille d’Or heeft een verscheidenheid aan reinigingsproducten, zoals de Saphir Medaille Cleaner, die grondig reinigen en alle vuil en resten verwijdert zonder het materiaal aan te tasten.

Verzorgingsproducten: Om je schoenen in optimale conditie te houden, biedt Saphir Medaille d’Or verschillende verzorgingsproducten, zoals de Saphir Medaille Renovateur en Lotion.  Deze producten voedt en beschermt het leer, houdt het soepel en voorkomt uitdroging en barstjes.

Poetsmiddelen: Voor een prachtige glans en kleurherstel biedt Saphir Medaille d’Or een breed scala aan poetsmiddelen, waaronder de populaire Saphir Pommadier. Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren en helpt om de oorspronkelijke kleur van je schoenen te herstellen terwijl het leer wordt gevoed en beschermd.

Waterafstotende sprays: Om je schoenen te beschermen tegen water, vuil en vlekken, biedt het merk ook effectieve waterafstotende sprays, zoals de Saphir Super Invulner en de Protector. Deze sprays vormen een onzichtbare beschermende laag op het oppervlak van je schoenen en helpen om ze in goede staat te houden, zelfs in natte omstandigheden.

Suède en nubuck producten: Voor suède en nubuck schoenen biedt Medaille d’Or speciale producten, zoals de Saphir Omni’Nettoyant en de Saphir Gommadin. Deze producten verwijderen vuil en vlekken voorzichtig en helpen om het zachte en delicate materiaal te herstellen zonder de vezels te beschadigen.

Erkenning van prestigieuze experts

Saphir Medaille d’Or geniet wereldwijd erkenning en wordt beschouwd als een van de meest gerenommeerde merken op het gebied van schoenverzorging. Het heeft de medaille d’Or (gouden medaille) ontvangen op de Parijse Wereldtentoonstelling in 1925, waarmee het merk officieel werd erkend voor zijn uitmuntendheid en kwaliteit. Bovendien wordt het merk aanbevolen door schoenmakers, luxe schoenmerken en schoenenliefhebbers over de hele wereld.

Voor het juiste advies en gebruik kom je natuurlijk naar de Schoenspecialist.nl

Ik help je graag! Wij vinden schoenonderhoud fantastisch! Waarom? Omdat wij genieten van mooie schoenen. Onze andere reden is dat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Toen dat woord nog niet in de mode was waren wij er al heel lang mee bezig. Je schoenen poetsen, suede onderhouden en noem alle andere schoenonderhoud klusjes maar op: je bent zuinig op je schoenen en ze gaan daardoor lang mee.