Marla schoenonderhoud

Marla

Op en top Nederlands! Degelijke kwaliteit.

Ga snel naar onderhoud voor:

Gladleer onderhouden met Marla

Stap 1: Gladleer schoonmaken

Stap 2: Gladleer poetsen en verzorgen

Stap 3: Gladleer beschermen

Suede & Nubuck onderhouden met Marla

Stap 1: Suede & Nubuck schoonmaken​

Stap 2: Suede & Nubuck verzorgen

Stap 3: Suede & Nubuck beschermen

Sneakers onderhouden met Marla

Stap 1: Sneakers poetsen en schoonmaken

Stap 2: Sneakers beschermen

Overige producten van Marla

Marla

Is het merk wat je nodig hebt voor je schoenen waar je zuinig op bent. Met de juiste middelen maak je het leer en/of suede schoon en kun je het daarna behandelen met de beste voedingsstoffen voor gladleer en suede. Ook de creme van Marla is specifiek voor schoeisel gemaakt. Boordevol met natuurlijke ingrediënten zoals nertsolie, carnaubawas en onder andere bijenwas.

Wat betekend Marla?

Met Marla kies je voor een “ouderwets” Nederlands merk. Groot geworden door degelijke kwalitatief goede producten. Samen met nog maar een handvol Europese merken bieden ze een totaal aanbod voor het onderhouden van je schoenen.

Voor het juiste advies en gebruik over Marla kom je natuurlijk naar de Schoenspecialist.nl

Wij helpen je graag! Wij vinden schoenonderhoud fantastisch! Waarom? Omdat wij genieten van mooie schoenen. Onze andere reden is dat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Toen dat woord nog niet in de mode was waren wij er al heel lang mee bezig. Je schoenen poetsen, suede onderhouden en noem alle andere schoenonderhoud klusjes maar op: je bent zuinig op je schoenen en ze gaan daardoor lang mee.