Maak het makkelijk met elastische veters

Ik heb een heel breed aanbod aan veters. Van dun tot dik en gewaxt tot… inderdaad elastisch πŸ™‚

We doen het allemaal meerdere keren per dag: veters strikken. Gelukkig knappen ze af en toe zodat ik je blij kan maken met een paar mooie nieuwe veters. Of je wilt je schoenen gewoon een nieuwe look geven. Zelf ben ik een saaie schoenen drager: altijd maar gladleren cognac en – omdat mijn wederhelft dat mooi vindt – een paar suede donker blauwe schoenen. Maar terug naar die cognac schoenen: die staan heel leuk met een paar kobalt blauwe wax veters.

Voor sneakers hebben we een hele lijn aan kleuren waarmee je de blits kunt maken. En voor het gemak heb ik Ulace voor je. Je schoenen gestrikt: maar zonder strikken. Ook leverbaar in heel veel keuren en patroontjes.

Wil je het nog makkelijker maken? Ga dan eens bij mijn collega kijken: agletless.Β 

Agletless biedt elastische veters die niet alleen je dagelijkse routine vereenvoudigen maar ook je schoeisel verfraaien. Deze veters transformeren elk type schoen, van je favoriete sneakers tot je formele schoenen, in iets dat zowel comfortabel als stijlvol is. Met een focus op innovatie en design, zorgen de veters van Agletless ervoor dat comfort en stijl hand in hand gaan.

Een paar voordelen:

  • Ze verdelen de druk over je voet, super voor als je snel last hebt van je voeten.
  • Ze zijn makkelijk in gebruik, schoenen aan en uit trekken gaat sneller dan ooit.

Vragen over veters? Neem gerust contact met me op!

Met groeten,

Haico

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Meer

Gerelateerde berichten

Het Slitesterk verhaal

Al sinds het begin van ons bedrijf hebben we een aantal huismerk producten. Dat noemde ik gewoon Schoenspecialist. Maar met het groeien van dit assortiment

Lees verder

Impregneerspray kiezen

De keuze is groot. Heel erg groot als je een water afstotende impregneerspray uitzoekt voor je schoenen. Een goede spray beschermt je schoenen en laarzen

Lees verder