Schoenpoets van Kiwi

“Wie is er niet groot mee geworden?” De bekende harde schoenpoets van Kiwi uit een blikje. In onze optiek zit het een beetje tussen schoensmeer en Wax in. Maar daar zal niet iedereen het zelfde overdenken. Schoenpoets van kiwi bestaat al een tijde. Het van oorsprong Australische merk is pas echt doorgebroken in de tweede wereldoorlog. Toen werden alle geallieerde soldatenlaarzen gepoetst met Kiwi. De best verkocht schoenpoets van Kiwi is niet voor niets nog steeds zwart πŸ™‚

Ga snel naar onderhoud voor:

Het merk Kiwi is in de geschiedenis regelmatig van eigenaar gewisseld. Soms met product verandering tot gevolg. De “Europese” variant is met de tijd mee gegaan in “Parade Gloss. Prestige. Maar gelukkig hebben we ook nog de “oude vertrouwde”.

Inkoop van Kiwi is helaas voor ons ook niet makkelijk hierdoor. Het is daardoor niet altijd op voorraad. Tip: Bestel een extra potje πŸ™‚

Schoenen poetsen met Kiwi

De moderne Kiwi: "Parade Gloss Prestige"

De bekende ouderwetse Kiwi Schoenpoets

Kiwi schoenpoets

Nog steeds is er veel vraag naar Kiwi schoenpoets. Gewoon omdat het als een zeer degelijk en betrouwbaar merk te boek staat. De schoenpoets van Kiwi doet precies wat het moet doen: het zorgt voor mooi gepoetste en daardoor glanzende schoenen!

Waarom met Kiwi poetsen?

Je opa en oma poetsten met Kiwi. Je ouders gebruikten Kiwi…. Dus waarom jij niet? De handige blikjes gaan overal mee naar toe en met een insmeerborstel of poetsdoek heb jij je gladleren schoenen in no time weer mooi opgepoetst!

Voor het juiste advies kom je natuurlijk bij de Schoenspecialist.nl

Wij vinden het geweldig om schoenen te onderhouden. Toen niemand het nog over duurzaamheid had was het verzorgen van schoenen een natuurlijk gegeven. Met onderhoud geniet je niet alleen meer van je schoenen maar je geniet er ook langer van. Graag zijn wij je van dienst om je het juiste advies te geven om je gladleren schoenen en laarzen te onderhouden. En dat mogen natuurlijk ook legerkistjes zijn.