Kaps Schoenonderhoud

Naast de bekende westerse merken is er nog een grote oosterse spelen. Poolse degelijke producten. Het voordeel van Kaps is dat ze zich enorm ontwikkelen. Veel nieuwe en ook ecologische producten lanceren terwijl ze wel betaalbaar blijven. De Schoenpoets en diverse reinigers en sprays van Kaps doen beslist niet onder voor andere merken.

 

Gladleer onderhouden met Kaps

Stap 1: Gladleer schoonmaken

Stap 2: Gladleer poetsen en verzorgen

Stap 3: Gladleer beschermen

Suede & Nubuck onderhouden met Kaps

Stap 1: Suede & Nubuck schoonmaken​

Stap 2: Suede & Nubuck verzorgen

Stap 3: Suede & Nubuck beschermen

Sneakers onderhouden met Kaps

Stap 1: Sneakers schoonmaken

Stap 2: Sneakers poetsen en verzorgen

Stap 3: Sneakers beschermen

Ecologisch onderhouden met Kaps

Overige producten van Kaps

Kaps

Een Pools familie bedrijf dat heel erg actief is in het schoenonderhoud. In de breedste zin van het woord. Zij hebben diverse lijnen voor thuis, de professional en daarnaast maken ze voor bekende merken complete lijnen met producten voor het onderhouden van je schoenen. Ik heb gekozen voor Kaps om een betaalbaar alternatief te bieden. Eerst was ik een beetje sceptisch, er zijn zoveel merken. Maar na een aantal tests en zelf veel gepoetst en gereinigd hebben met Kaps was en ben ik er van overtuigd dat het een hele goede aanvulling is op ons assortiment.

Hoe duurzaam is Kaps?

Naast het feit dat Kaps een brede range aan producten heeft die ecologisch zeer verantwoord zijn en toch doen wat ze beloven was Kaps ook al ecologisch actief met de eerste producten. De delicate cream als voorbeeld, gewoon schoenpoets zeg maar, is gebaseerd op natuurlijke wax. Er wordt zo min mogelijk chemie gebruikt. In eerste instantie had ik anders verwacht. Maar nu ik de Kaps lijn beter heb leren kennen valt me dat elke keer weer op.

Voor het juiste advies en gebruik over Marla kom je natuurlijk naar de Schoenspecialist.nl

Wij helpen je graag! Wij vinden schoenonderhoud fantastisch! Waarom? Omdat wij genieten van mooie schoenen. Onze andere reden is dat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Toen dat woord nog niet in de mode was waren wij er al heel lang mee bezig. Je schoenen poetsen, suede onderhouden en noem alle andere schoenonderhoud klusjes maar op: je bent zuinig op je schoenen en ze gaan daardoor lang mee.