Het Slitesterk verhaal

Al sinds het begin van ons bedrijf hebben we een aantal huismerk producten. Dat noemde ik gewoon Schoenspecialist. Maar met het groeien van dit assortiment naar een professionele lijn aan diverse onderhouds producten voor je schoenen wilde ik de volgende stap nemen.

Hoe gaaf is het om niet alleen een paar eigen merk producten te hebben, maar om dat merk een gezicht te geven met uitstraling.

Alles komt steeds terug naar waar wij voor staan als schoenspecialist. Tevreden klanten die extra lang kunnen genieten van mooie schoenen, laarzen en sneakers. Met de kernwaarde: Langer mooi gaat langer mee. En daarmee bevestig ik dat het onderhouden van schoenen enorm duurzaam is.

Duurzaamheid, ecologisch, “Sustainable”, People Planet Profit – allemaal kreten van de afgelopen jaren. Terwijl het onderhouden van schoenen natuurlijk al eeuwen oud is. Toen niemand nog bij het milieu betrokken was wat het repareren en onderhouden van schoenen de normaalste zaak van de wereld. Ok, ik geef het toe. Dat had natuurlijk voor een financiële drijfveer.

 

Maar niets persoonlijker dan een eigen bedrijf 🙂

Af en toe ontvang je wellicht een mailtje van mij. En dan merk je dat ik niet de meest commerciële kerel ben -al lever ik je natuurlijk graag mijn producten want de kachel moet brengen – die het graag over vakantie en het gezin heb. Ik heb bijvoorbeeld iets met Scandinavië. Ga bij een vakantie nog liever naar Frankrijk voor het weer, maar het hoge noorden spreekt me enorm aan. De ongereptheid, de fantastische natuur… de schoonheid. Misschien zelf wel een stukje van onze basis. Mensen zijn er meer zelfvoorzienend, eten wat er in de buurt voor handen is of wat ze zelf verbouwen.

Slitesterk betekend dat ook niets anders dan duurzaam. Gewoon precies wat het ook is. Met Slitesterk producten zorg je er immers voor dat je langer van je schoenen kunt genieten. Ze gaan dus een tweede, derde of misschien wel vierde leven mee. Ze hoeven nog niet in de afvalbak te belanden.

Ik verwacht dat je net zoveel plezier van de Slitesterk producten zult ervaren als ik. Ze worden voor bijna 100% allemaal vervaardigd door een hoog aangeschreven Italiaanse fabrikant. Ik vind het super tof dat we dit nog in Europa kunnen doen.

Heb je vragen over Slitesterk, Schoenspecialist of gewoon schoenonderhoud? Laat het me gerust weten!

Op deze pagina tref je alle Slitesterk producten aan.

Met vriendelijke groet,

Haico

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Meer

Gerelateerde berichten

Het Slitesterk verhaal

Al sinds het begin van ons bedrijf hebben we een aantal huismerk producten. Dat noemde ik gewoon Schoenspecialist. Maar met het groeien van dit assortiment

Lees verder

Impregneerspray kiezen

De keuze is groot. Heel erg groot als je een water afstotende impregneerspray uitzoekt voor je schoenen. Een goede spray beschermt je schoenen en laarzen

Lees verder