Schoensmeer zoals schoenpoets hoort te zijn

Het poetsen van schoenen vinden wij belangrijk. Je schoenen zien er niet alleen fantastisch uit maar gaan daardoor ook veel langer mee. Het leer blijft soepel waardoor je kreukjes voorkomt. Water en vuil hechten veel minder snel.

Helemaal bijzonder is dat onze schoensmeer ecologisch vervaardigd is. Vol met wax en goede ingrediënten.

Nu al leverbaar in 4 kleuren!

We hebben een enorme keuze aan verschillende soorten schoencreme, schoensmeer en schoenpoets. Hoe je het ook wilt noemen het gaat er om dat je je leren schoenen goed kunt onderhouden. Met onze schoenpoets wilden we uitsluitend voor het beste gaan: de juiste ingrediënten, de mooiste en best verzorgende wassen en natuurlijk een mooie glans! Als je dan ook nog voor de ecologisch varianten kunt kiezen is het helemaal mooi!

Wij willen ons kleuren pallet gaan uitbreiden en daarvoor gaan we snel een enquete hier plaatsen. Het lijkt ons fantastisch!

Kleurloos

Zwart

Cognac

Bruin

Gebruiksaanwijzing Schoenspecialist Schoenpoets

Het begint – zoals altijd – met het verwijderen van los vuil van de schoenen. Doe dat met een zachte borstel zodat je het leer niet beschadigt. Uiteraard kun je ook een klamachtige doek gebruiken.

Neem iets meer tijd en haal vooraf de veters uit de schoenen. Heb je schoenspanners? Gebruik ze! Het houd het leer mooi strak.

Neem een poetsdoek of insmeerborstel en ga met een beetje Schoenspecialist Schoenpoets aan de slag. Wrijf het leer egaal in met ronddraaiende bewegingen. Alles geraakt? Laat de schoenen even rusten (mag best een minuut of 10). Ga vervolgens met een uitpoetsborstel of schone poetsdoek de aangebrachte schoenpoets uitwrijven. Door het flinke borstelen of wrijven ontstaat warmte waardoor de poets beter hecht, zich sluit en gaat glanzen.

Viel wel mee he?

Geniet van je mooi gepoetste schoenen! Let op: als je ziet dat het weer nodig is ben je net te laat 🙂

Houd het regelmatig bij!

Hoe kan het nog beter?

Wil je meer resultaat? Ben je zuinig om je schoenen? Top! Zorg er dan voor dat het leer goed verzorgt wordt met een voedende lotion! Onze Schoenspecialist Lotion reinigt en voed het leer waardoor je nog beter kreukjes voorkomt, het leer beter beschermt tegen water en vuil.

Leer is een natuurproduct. Het heeft verzorging nodig om lang van te kunen genieten. Anders droogt het uit en zie je de bekende kreukjes en kunnen zelfs scheurtjes ontstaan. Ook krijgt water en vuil snel grip op het leer. Maar als het verzadigt is met de juiste was en olie blijft het mooi!

Voeg de lotion in het poetsplan toe! Doe dat na het eerste schoonmaken en de schoenpoets in. Laat de schoenen tussendoor even drogen zodat de lotion kan intrekken.