Lotion voor gladleer

Als natuur product heeft gladleer echt onderhoud nodig om niet alleen mooi maar ook sterk te blijven. Wij hebben ervaring met een hele rits aan voedende crèmes voor gladleder. Sommige beter dan andere, maar hoe mooi zou het zijn als je het beste kunt combineren? 

Dat hebben we gedaan met onze Lotion, deze reinigende balm maakt het leer schoon, voed het en geeft glans! Een eigen selectie aan verschillende waxen en olie zorgt ervoor dat je een fantastisch resultaat behaald.

 

Poetsen met alleen Lotion

Het onderhouden van gladleren schoenen in alle kleuren kan je goed doen met uitsluitend Lotion. De voedende eigenschappen geven het leer wat het nodig heeft om flexibel te zijn en te blijven glanzen. Je voorkomt kreuken en zelf scheurtjes. Water en vuil heeft minder kans doordat het leer verzadigd is met de juiste ingrediënten.

Eerst lotion dan schoensmeer

We realiseren ons dat soms alleen een Lotion onvoldoende is om je schoenen mooi te houden. Je hebt soms behoefte aan kleur! Dan kan uitstekend! Geef je schoenen na de behandeling met lotion een kwartiertje rust en gebruik de schoensmeer naar keuze om de kleur te herstellen en meer glans toe te voegen.

Onze Lotion

Wat maakt een goede lotion? De ingrediënten uiteraard! Aan de onze is toegevoegd:

  • Bijenwas
  • Carnaubawas
  • Montaanwas
  • Microcrystalline was
  • Neatsfoot olie

Een heerlijk geurende lotion wat het leer en reinigt en voed (verdampte vetten worden aangevuld). Hierdoor geef je het leer body en krijgt het een mooie glans.

Denk ook aan de volgende benodigdheden: