Garantie

Is je ontvangen artikel beschadigt of hebben wij per abuis het verkeerde artikel (kan dus ook maat of kleur zijn) gestuurd? Je hebt 100% recht op een vervangend artikelen en ook een retourzending nemen wij voor onze kosten. Het gebruik van onderhouds middelen is voor eigen risico. Wij adviseren altijd om het te testen om een onopvallende plaats zodat het resultaat beoordeeld kan worden voordat je je eigendom in het geheel bewerkt.

Bestelde artikelen kunnen altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden – mits ongebruikt in een ongeopende verpakking. Producten die niet meer verkoopbaar zijn kunnen derhalve dus niet terug genomen worden.

Wij realiseren ons dat getoonde kleuren op een beeldscherm en/of printer kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bestel eventueel kleurkaarten vooraf door contact met ons op te nemen.

Fabrieksklachten zijn klachten waarbij een defect ontstaan is welke te wijten is aan een productiefout bij de fabrikant. Klachten welke ontstaan door verkeerd gebruik of slecht onderhoud zijn gebruiksklachten en vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Heb je een probleempje aan je schoenen of een vraag over het onderhoud ervan kom neem dan contact met ons op! Wij zullen je in alle gevallen zo goed mogelijk helpen en adviseren.

Vragen en Klachten

Schoenspecialist.nl wil dat je tevreden bent. Daarom proberen wij je zo goed mogelijk van dienst te zijn door je onder andere via deze website zo goed mogelijk te informeren. Mocht je toch vragen of opmerkingen hebben dan verzoeken wij je een email te sturen aan info@schoenspecialist.nl.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@schoenspecialist.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.