Famaco Leer & Schoenverzorging

Een echt Frans bedrijf wat zijn oorsprong vind in 1931. De heer Frédéric Pfirte was van mening dat leer een levend en natuurlijk product is wat specifieke verzorging nodig heeft. Nog steeds is Famaco een enorme specialist in het onderhoud van schoenen en laarzen en grote concurrent van Saphir. Kiezen voor de een wil niet zeggen dat de ander slecht is: concludeer zelf wat je voorkeur heeft.

Wij voeren een hele lijn aan producten van Famaco omdat ook wij onder de indruk zijn van deze ingrediënten en toepassingen.

Het Famaco Assortiment

Bij Famaco gaan ze niet over een nacht ijs. Ze steken veel tijd in het ontwikkelen en doorontwikkelen van hun producten. Inmiddels bieden ze een heel breed assortiment aan voor het onderhouden van gladleer, suede en specifiek sneakers.

Ecologisch onderhouden met Famaco

Als een van de eerste grote merken heeft Famaco een specifieke lijn opgezet voor het onderhouden van je schoenen op de meest duurzame wijze. Zij bieden ecologische reinigers, creme, wax en impregneer aan. Daarbij kijken ze niet alleen naar de ingrediënten maar ook de verpakking is wel overwogen.

Sneakers onderhouden met Famaco

De eenvoud van goede artikelen heeft een lijn van vier specifieke producten voor sneakers opgeleverd. Een Shampoo, een DEO, Waterproofer en een White Express voor het witten van Sneakers.

De schoencreme van Famaco

Gaan wij snel toevoegen aan ons assortiment! Een breed aanbod van kleuren met mooie ingrediënten 🙂