Bama inlegzolen

Bij inlegzolen denk je al snel aan Bama. Een bekend en vertrouwd merk. Door de vele jaren heeft Bama haar inlegzolen steeds verder verbeterd en door geïnnoveerd.

Er zijn inlegzooltjes voor je totale voet maar ook alleen voor de voorvoet of hak. Voor warme voeten in de winter of frisse voeten in de zomer. Voor een ieder tref je hier de juiste inlegzool aan.

Bama comfort inlegzolen

Bama zomer inlegzolen

Bama inlegzolen voor zweetvoeten

Bama sport inlegzolen

Bama inlegzolen voor sneakers

Bama inlegzolen voor blote voeten

Bama inlegzolen voor warme voeten

Bama inlegzolen voor hoge hakken

Bama voorvoet inlegzolen

Bama antislip

Bama inlegzolen voor platvoeten

Bama hielspoor

Bama hakverhoging

Bama kids

Bama steunzolen

Heb jij voetklachten? Denk dan aan Bama steunzolen. Wij adviseren dit graag en krijgen hier veel positieve reacties op. Heb je een doorgezakte voet? Sta je de hele dag en wil je hier wat extra ondersteuning voor? Denk aan de Bama Futura. Een dunne zool die in elke schoen past. Ook de Bama Primus hoort in dit rijtje thuis.

Koude voeten? Kies voor inlegzolen!

We hebben een hele rits aan inlegzolen van Bama voor koude momenten en strenge winters. Ben jij veel buiten? Zorg dat je voeten warm zijn en je voelt je een stuk aangenamer. Denk aan aluminium, thermo, warmend, wool of royal. Check ze en zoek de meest passende uit. Voor vragen? Gewoon even contact met ons opnemen!

Bama Gel inlegzooltjes

Als een van de eerste bedrijven bood Bama gel inlegzolen. Geen pijnlijke voeten meer door het comfortabele gel.

Inlegzool voor de zomer

Met blote voeten in je sneakers? Extra frisse inlegzolen die je ook nog een keer kunt wassen? Check de mogelijkheden van Bama.

Ook voor zweetvoeten en nare geurtjes Bama inlegzolen

Last van geurige voeten? Of gewoonweg flinke zweetvoeten? Denk eens aan passen inlegzolen voor dit ongemak. De nieuwe Balance Deo, Famoos, Fresh Deo om er een paar te noemen…