Fiets sleutel bijmaken

fiets_slot_Axa_met_hangslot_aansluiting

Nieuwe fiets? Een reserve fiets sleutel bijmaken is het advies!

Wij Nederlanders fietsen er wat van af! Gemiddeld fietsen we 1.000 km per jaar. De verwachting is dat dit alleen maar meer wordt helemaal omdat er steeds meer gefietst wordt met trapondersteuning. We laten daardoor de auto vaker staan en dat is natuurlijk alleen maar goed: voor je gezondheid, het milieu en natuurlijk de portemonnee!

Nadeel natuurlijk is dat er ook regelmatig fietsen gestolen worden. Hier in Overijssel worden er per 1000 inwoners maar liefst 35 fietsen gestolen… Een fractie van Noord Holland maar toch een flink aantal.

Het is dus zaak je fiets op een veilige plek te stallen en deze goed af te sluiten! Waar je dan weer op verdacht moet zijn zijn is je fiets sleutel. Gelukkig kunnen wij die makkelijk voor je kopiëren. Naast huissleutels zijn fietssleutels de meest bijgemaakte sleutels in onze sleutelservice in Hardenberg.

Fiets sleutels zijn er in verschillende soorten. Ook hier bepaald voor een deel de prijs de kwaliteit. Zijn het “standaard” sleutels of gebaande sleutels. Deze laatste zijn vele malen lastiger en dus een stuk veiliger.

 

Heb je die reserve fiets sleutel gemaakt? Test hem wel voordat je je reserve sleutel opbergt ????

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.schoenspecialist.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1698 reviews.
1233341ditiseentest
Claim je poetsdoek
Met vriendelijke groet, Haico Eggengoor
Wij willen je graag onze professionele schoenpoetsdoek aanbieden! Laat je adres achter en wij sturen je de code toe waarmee je bij een bestelling vanaf 15,- een poetsdoek gratis meegestuurd krijgt!