Even voorstellen: Männ, jouw schoenspecialist

Hoi! Wij zijn schoenspecialist, jouw schoenmaker in Hardenberg (en online).

Wat zijn jouw lievelingsschoenen? Houd ze even in je achterhoofd. Jouw lievelingsschoenen zijn waarschijnlijk schoenen die fijn zitten, waar je goed op kunt lopen en je vindt ze mooi. Als je eenmaal fijne schoenen gevonden hebt, dan wil je ook dat ze lang mee gaan toch?! Wij willen je daarbij helpen. Onze missie is om de gemiddelde levensduur van schoenen verdriedubbelen. We vinden het zonde om goede schoenen zomaar weg te gooien, omdat bijvoorbeeld de zool versleten is. Een kwestie die eenvoudig op te lossen is door een schoenspecialist. Onze huidige weggooi maatschappij is eindig; met aandacht en goed onderhoud gaan schoenen veel langer mee! Onze schoenmaker is een echte schoenspecialist. Een man die het ambacht van schoenwerk verstaat en met plezier uitdraagt.

Wij dragen het ambachtelijke werk van de schoenmaker uit in onze speciaalzaak. Met de keus voor goede middelen & materialen, vakmanschap en interactie met onze klant staan wij midden in de samenleving. Wij voorzien jou van top kwaliteit, zodat jij zo lang mogelijk kunt genieten van jouw schoenen. We genieten van iedere dag en doen ons werk met passie en trots. Enjoy your day is onze slogan.

Enjoy your day staat voor genieten van iedere dag. Het is niet alleen een manier van werken, maar een manier van leven. En je kunt pas echt genieten als jouw voeten blij zijn in jouw schoenen. Niets vervelender dan een blaar of een zere teen, toch?

Bij ons kun je terecht voor: schoenreparatie, onderhoud van jouw schoenen en psstt.. geheimpje: binnenkort gaan wij ook herenschoenen verkopen met bijpassende riemen! We adviseren je graag over de beste keuze en voorzien je graag van mooie en goed zittende schoenen. Plus we helpen je met het verlengen van de levensduur van jouw schoenen door advies en hulp bij het repareren van schoenen en het onderhouden.

Doe je voeten een plezier en kom eens langs bij de Schoenspecialist. Een kopje koffie en een goed gesprek is gratis. ;). Tot snel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.schoenspecialist.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1698 reviews.
1233341ditiseentest
Claim je poetsdoek
Met vriendelijke groet, Haico Eggengoor
Wij willen je graag onze professionele schoenpoetsdoek aanbieden! Laat je adres achter en wij sturen je de code toe waarmee je bij een bestelling vanaf 15,- een poetsdoek gratis meegestuurd krijgt!